Eerder gemaakt

Wilt u uw site zelf kunnen bijhouden? Wilt u een statische, informatieve site? Wilt u bewegende beelden? Wilt u een online catalogus voor uw producten? Alles is mogelijk! Van te voren wordt er altijd goed overlegd, zodat we samen tot een uniek eindproduct kunnen komen, dat geheel aan uw wensen voldoet.

Hieronder volgt een selectie uit de websites die eerder door Gibson Webdesign werden gerealiseerd.

Frank Ruiter Photography

Frank Ruiter Photography

Frank Ruiter is een portretfotograaf uit Amsterdam. Zijn website is een op flash gebaseerde pagina. Het belangrijkste voor Frank was dat hij zelf de controle wilde kunnen houden over het presenteren van zijn portfolio. Samen hebben we gekeken hoe dat het beste kon worden vormgegeven.

De foto's kan hij met behulp van het programma "Phupper" (ook door Gibson Webdesign ontwikkeld) makkelijk uploaden en indelen in verschillende categorie├źn. De volgorde van zowel de categorie├źn als de foto's is met een simpele klik te wijzigen.

De Hemelse Hoeve

De Hemelse Hoeve

De Hemelse Hoeve is een monumentale vakwerkhoeve die omgebouwd is tot Bed & Breakfast. In overleg met Sarah Klein Haneveld heeft Gibson Webdesign een website ontwikkeld die simpel en overzichtelijk is, maar tegelijkertijd een knusheid uitstraalt die doet verlangen naar een onderbreking van de dagelijkse bezigheden.

De website is gebouwd met behulp van CMS Made Simple, een gebruikersvriendelijk content management systeem dat, zoals de naam doet vermoeden, "simpel in gebruik is". Teksten zijn in een handomdraai aan te passen naar de actuele stand van zaken.

Roos Sitser

Roos Sitser

Roos Sitser is een veelgevraagd allround make-up artist en hairstylist voor bekende programma's, zoals bijvoorbeeld de Co-assistent. Gibson Webdesign ontwikkelde voor haar een flitsende website waar zij haar werk kan promoten en foto's kan laten zien van haar creaties. De site is gebouwd met behulp van een flash-plugin en de foto's worden dynamisch geladen. Roos kan de foto's zelf aanpassen naar wens. Eens in de zoveel tijd werkt Gibson Webdesign haar CV (op verzoek) bij.

Bakker & Spees

Bakker & Spees

Voor Bakker & Spees realiseerde Gibson Webdesign de overgang naar het bekende content management system "Drupal". Dit heeft heel wat voeten in de aarde gehad, gezien de omvang van de website en de technische bepalingen die daaraan kleefden.

Het nieuwe systeem biedt de mogelijkheid dat verschillende gebruikers (medewerkers van Bakker & Spees) tegelijkertijd content op de site mogen plaatsen, waardoor bepaalde afdelingen geen last van elkaar hebben en zonder extra kennis de website goed up-to-date kunnen houden. Altijd is er wel iets nieuws of interessants te ontdekken voor de bezoekers, of klanten van Bakker & Spees.

De rechten voor de verschillende site-beheerders kunnen tot op een heel specifiek niveau worden toegekend en uitbreidingen zijn op alle denkbare manieren mogelijk.

Le Pape Knives

Le Pape Knives

Voor Gilles-Yvon Le Pape ontwikkelde Gibson Webdesign een website waarop hij zijn werk als smid kan aanprijzen. Met behulp van Phupper kan hij zelf foto's van zijn producten uploaden en er een omschrijving aan geven. De teksten op de site kan hij bijhouden met behulp van een TinyMCE plugin.